Ładowarka akumulatorków AA/AAA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Skorpion24
    Classic
    • 2010
    • 37

5.10.2010 Sopot u przyjaciol
    start - godzina 20:00

5.10.2010 Sopot u przyjaciol
    start - godzina 20:00

1) McGan
    2) gregor_gda
    3) ex tak na 50% bo oskrzela mnie dopadly
    4) marc!n - mnie nie będzie (bede dochodził do siebie po moim sobotnim ślubie )
    5) plicha
    6) Djfruwel
    7) mirek_p11
    8. lilo może mi się uda
    9) marbab
    10) arti1
  • mamaj12
    RS
    • 2009
    • 1956
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Hej,
    Zbieram się pomału do zakupu takowego urządzonka i pytanie do Was, co możecie polecić?
    Macie jakieś doświadczenie?
    Koszt ok 100 zł.

Gdzieś napotkałem takie propozycje:
    sklep internetowy - baterie, akumulatorki, ładowarki, latarki, baterie słuchowe, żarówki, karty pamięci, everactive, eneloop, energizer, rayovac, duracell, panasonic, gp, xtar

sklep internetowy - baterie, akumulatorki, ładowarki, latarki, baterie słuchowe, żarówki, karty pamięci, everactive, eneloop, energizer, rayovac, duracell, panasonic, gp, xtar

Pozdr
    obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
    wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• zpluta
      L&K
      • 2008
      • 1194

Mam podobną do tej pod pierwszym linkiem a mianowicie BC 900 - różni się głównie większym zakresem prądów ładowania. I powiem, że to najlepsza ładowarka jaką zdarzyło mi się mieć i używać. Co potrafi, to można pod linkiem poczytać, ja to mogę tylko potwierdzić. Udało mi się parę razy uratować zleżałe dłuższy czas akumulatory a moim kolegom udowodnić, że ich kupione akumulatorki marki "no-name" z wypisaną pojemnością 3500 mAh miały ich zaledwie ok. 50-100...

Mój brat nabył niedawno coś jeszcze technologicznie nowszego ale cena była już coś ok. 200 zł.

BC 700/900 mogę spokojnie polecić.
      :

Komentarz

Pracuję...